Terug naar de referenties

Familie A.- B.

Akoestisch spanplafond zadeldak schuur

Akoestiek en esthetiek zijn vaak onlosmakelijk verbonden met elkaar. Het oor, maar vooral ook het oog wil wel wat! In niet alle projecten zijn akoestische panelen de meest voor de hand liggende oplossing, vooral bij particuliere woningen. Ook hier bieden wij graag de oplossing! Acoustic Projects heeft de samenwerking aangeknoopt met C-ling om akoestische spanplafonds aan te bieden. Hiermee kunnen we naadloos plafonds en wanden voorzien van een akoestisch open-cellig doek met absorptiepanelen erachter in verwerkt.

Zo namen we onlangs een akoestisch project onder handen in een oude schuur dewelke omgetoverd werd tot bijhuis om gezellig te tafelen met gasten. Vele mensen in een grote ruimte leidt vaak tot het nodige rumour. Niets vervelender dan elkaar op een receptie niet kunnen begrijpen.

In de schuine vlakken van dit zadeldak werd bijgevolg een akoestisch spanplafondsysteem toegepast. Het biedt een grote oppervlakte aan absorptie aan, zodoende meteen een onzichtbare, gehele akoestische oplossing te bieden.