Terug naar de referenties

Robur Capital

Akoestische PETAC ART wandpanelen

De bureauruimte van onze klant leende zich pefect tot de invulling van drie PETAC ART wandpanelen. Niet alleen esthetisch, haast artistiek, geven deze wandpanelen een extra dimensie aan de ruimte, bovenal dragen ze bij tot de akoestische verbetering van de ruimte.

Onder ieder venster werd in deze ruimte een PETAC ART wandpaneel geplaatst. Met de gepaste belichting waant men zich zoals in een museum van schone kunsten! De panelen werden bedrukt met de gewenste afbeelding aangeleverd door de klant. Het logo centraal, vergezeld van twee rustgevende natuurafbeeldingen. Want zeg nu zelf, de natuur draagt sowieso onbewust bij tot rust en kalmte in ons vaak, veelbewogen leven. Gecombineerd met akoestisch comfort zorgt dit voor de perfecte match!

De panelen werden zicht- en kaderloos bevestigd aan de wand. De extra geïsoleerde spouw bezorgt het PETAC paneel nóg betere absorptiewaarden. Zo kan er vaak met een minimale toevoeging aan materiaal een beduidende akoestische meerwaarde gecreëerd worden! Vraag vrijblijvend advies bij Acoustic Projects om ook uw ruimte aan te pakken met dit product.