Terug naar de referenties

Rencura Rentmeesterschap Antwerpen BV

Akoestische plafond- en wandpanelen

Voor Rencura Rentmeesterschap Antwerpen mocht Acoustic Projects de akoestiek in hun burelen onder handen nemen. Rencura biedt u een volledige service en expertise aan op het gebied van huurbeheer, inclusief administratieve, technische en financiële opvolging. Onder deze waarden vond de klant al snel het vertrouwen in Acoustic Projects om met de juiste expertise en service de burelen akoestisch te optimaliseren.

Door de vele harde materialen, denk hierbij aan de glazen scheidingen, de betonnen wanden en plafonds ervaarde de klant het akoestische klimaat beneden alle peil. Door de vele telefoongesprekken die er dagelijks moeten gevoerd worden en de discrete gesprekken tijdens vergaderingen diende de gepaste oplossing zich aan, hen aangereikt door Acoustic Projects.

Na een voorbereidende nagalmstudie werd overgegaan tot de levering en plaatsing van akoestische plafondpanelen. Hiervoor werden de Basic geluidsabsorberende panelen aanbevolen, een instap-klaar akoestisch paneel met wit glasvlies en voorzien van een esthetisch wit aluminium gelakt kader rondom. Daarnaast werden op weerszijden van de glazen scheidingswanden Fabric geluidsabsorberende wandpanelen toegepast. Deze akoestische wandpanelen zijn voorzien van een stoffering in kleur, dewelke gespannen in een aluminium frame.