Terug naar de referenties

Stede 51 Business Center

Geluidsabsorberende plafondpanelen

Stede 51 Bussines Center koos om samen in zee te gaan met Acoustic Projects voor de akoestische optimalisatie in één van hun ruimtes. Het bedrijvencentrum is gevestigd in een voormalige vlasroterij, met respect voor zijn geschiedenis, omgebouwd tot unieke, karaktervolle burelen en vergaderruimtes. De inspirerende locatie biedt de 'Stedenaers' de kans om in optimale omstandigheden hun job uit te oefenen. Een aangenaam akoestisch klimaat kan hier alleen maar toe bijdragen!

Noël Franklin, recruitment agency, is reeds enkele jaren een trouwe, gevestigde partner in het bedrijvencentrum. In één van de ruimtes waar zij hun activiteiten uitoefenen, speelde een storende nagalmtijd invloed op de concentratie van hun medewerkers. Na een plaatsbezoek door Acoustic Projects werd, in onderling overleg een gepaste voorstel overgemaakt. Op korte termijn werd vervolgens overgegaan tot de realisatie van het akoestisch comfort.

In deze ruimte werd gebruik gemaakt van het instapklare geluidsabsorberende plafondpaneel. De vierkante panelen werden op een afhanghoogte van 15 cm van het plafond gemonteerd zodoende een zwevend effect te creëren. Hierdoor behoudt het authentiek plafond zijn industriële look en heeft men niet de indruk dat het plafond volledig verlaagd is. Zowel akoestisch, als esthetisch, zorgt dit product voor een meerwaarde binnen de ruimte, alsook draagt het bij tot het welzijn van de 'Franklins'.