Terug naar de referenties

Huyze De Baere

Akoestische plafondpanelen

In het landelijke Maldegem bevindt zich Hoeve Etienne. Een recent, prachtig gerenoveerde hoeve die dienst doet als exclusieve locatie voor al uw feesten. Door de authentieke karakteristieken te behouden en te renoveren naar de charme van de landelijke stijl, is deze feestzaal een ware toplocatie in alle discretie.

Deze gedachtengang volgende vond de eigenaar dan ook het vertrouwen in Acoustic Projects om de receptieruimte akoestisch onder handen te nemen. Tijdens een voorafgaandelijk plaatsbezoek werden de mogelijkheden tot akoestische verbetering besproken. Met alle respect voor het gerenoveerde interieur werd gezocht naar de meest discrete mogelijkheid om de nagalmtijd in deze ruimte te reduceren.

De balkenstructuur met symmetrische spouwverdeling leendde zich perfect tot het plaatsen van geluidsabsorberende PETAC plafondpanelen in stroken van 50 cm. Doorheen de zaal kijkend niet merkbaar. Lokaal zichtbaar in hun zwarte kleur, mee opgaand in de bestaande detailkleuren van de ruimte, zoals de verlichting en smeedijzeren raamprofielen daar zijn. Wenst u net als Hoeve Etienne uw ruimte akoestisch, met respect voor het esthetische karakter, te optimaliseren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend plaatsbezoek!