Terug naar de referenties

Q&O Verzekeringen NV

Akoestische plafondpanelen en bureaudividers

Acoustic Projects mocht Q&O Verzekeringen NV uit Waregem bijstaan in de realisatie van hun akoestisch project in verschillende burelen. Q&O staat voor Qualified & Outstanding. Met 55 enthousiaste medewerkers proberen ze iedere dag het verschil te maken op vlak van uw aansprakelijkheden en verzekeringskwesties in uw bedrijf. De synergie werd snel gevonden met Acoustic Projects, daar wij het verschil maken op akoestisch vlak!

De volledige bureauruimte op de 1ste verdieping werd er voorzien van geluidsabsorberende plafondpanelen. Dit om de algemene spraakverstaanbaarheid in de ruimtes te waarborgen. Daarnaast werden de bureau-eilanden afgescheiden door geluidsabsorberende bureaudividers. Deze dividers zorgen voor de nodige speech privacy tussen de telefonerende medewerkers onderling.

In één van de bureelruimtes, die is afgescheiden door een glazen wand, werden op weerszijden akoestische wandpanelen bevestigd. Door het vele glas en de harde materialen in deze ruimtes werd de vervelende nagalm hiermee en in combinatie met plafondeilanden gecorrigeerd. Vanaf heden kunnen de medewerkers ongestoord hun werkzaamheden verder zetten. Het draagt niet alleen bij tot het algemene welzijn van hen, het zorgt daarenboven voor de nodige rust en kalmte in de ruimtes.