Terug naar de referenties

Dupont Wijnen en Meer

Akoestische wand- en plafondpanelen feestzaal

Naast 'Dupont Wijnen en Meer' vindt men de ruime feestzaal 'Terroir' alwaar de ruimte kan afgehuurd worden voor al uw festiviteiten en evenementen. Onze klant contacteerde Acoustic Projects voor een vervelende galmproblematiek in de ruimte. Bij bezetting van de zaal werd al snel geklaagd over de zogenaamde "slechten akoestiek".

Al snel bleken de bepleisterde, kale oppervlakken van wanden en plafond, in combinatie met het grote glaspartij en de dimensies van de ruimte de oorzaken van het probleem. De geluidsgolven verkregen vrij spel om in het dolle te reflecteren binnen de ruimte, wat nefast is voor het akoestisch klimaat.

Acoustic Projects ging over tot de levering en plaasting van de PETAC geluidsabsorberende panelen, pendelend opgehangen aan het plafond. Deze werden netjes ingedeeld volgens de beschikbare ruimte tussen de bestaande technieken. Daarnaast werd één van de parallelle, kale wanden voorzien van twee PETAC geluidsabsorberende wandpanelen, dewelke bedrukt met een print naar keuze van de klant. Deze geven zowaar de indruk van kunst in de ruimte, onbewust bijdragend tot een betere nagalm! Vanaf vandaag kunnen de bezoekers opniew genieten van een aangenaam akoestisch evenement!