Terug naar de referenties

Familie T.-V.

Geluidsabsorberende PETAC wandpanelen schuin plafond

De herfst staat voor de deur. Dit betekent kleurrijke boswandelingen, vroege zonsondergangen en gezellige avonden binnen aan het vuur, met vrienden of familie in bijvoorbeeld een bijhuisje.

Des te aangenamer wordt het wanneer deze ruimte voorzien is van het optimale akoestische klimaat. Zo ondervond ook de familie T. - V. uit Moorslede. Het zaaltje waar ze geregeld gasten ontvangen, wordt getypeerd door rustieke elementen zoals de houten balken, maar evenzeer door strakke en harde materialen. Mede door de dimensies en de vorm van het dakgebinte leidde dit tot een vervelende galm.

Acoustic Projects zorgde voor de levering en plaatsing van de PETAC geluidsabsorberende panelen, bevestigd op de kale, schuine vlakken van het plafond. Haast onzichtbaar bieden deze panelen de nodige geluidsabsorptie op de storende, reflecterende delen van het plafond. Vanaf nu kan men terug in alle rust genieten van gezellige avonden onder vrienden. Bent u op zoek naar dé akoestische oplossing voor in uw ruimte? Vraag vrijblijvend advies aan Acoustic Projects!