Terug naar de referenties

CM Roeselare-Tielt

Geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen

CM Roeselare-Tielt vond het vertrouwen in Acoustic Projects om in hun nieuwe bureelruimtes het perfecte akoestische comfort te bieden aan hun medewerkers. Op de bovenste verdieping, met een prachtig vergezicht over het ondernemende Roeselare, werd iedere bureauruimte aangepakt met geluidsabsorberende panelen, na een korte nagalmberekening. Zodoende het beoogde resultaat te bereiken.

Om een optimale nagalmtijd te bereiken werd enerzijds gebruik gemaakt van de Basic plafondpanelen, voorzien van een wit glasvlies op de zichtzijde en een estethisch, wit, aluminium kader rondom. Daarnaast werden de kale wanden, dewelke fungeerden als reflectievelden, voorzien van wat extra kleur. Dit door gebruik te maken van de Acoustic Art wandpanelen. Deze werden voorzien van een mooie afbeelding naar keuze van de klant, dewelke geprint op een hoog-kwalitatief polyesterdoek.

"We zijn heel tevreden over het resultaat. Toen we de ruimtes binnen kwamen stonden we versteld van het dempende effect van de panelen. Ze sluiten daarenboven perfect aan in de ruimte en bieden een extra esthetische dimensie!", alsdus de directieverantwoordelijke. Denk zoals CM Roeselare-Tielt ook aan het welzijn van uw medewerkers en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend plaatsbezoek!