Terug naar de referenties

Blackboxx Brugge

Geluidsabsorberende polyesterwol plafondpanelen

Blackboxx uit Brugge ging in zee met Acoustic Projects voor de optimalisatie van de nagalm in twee van hun functionele ruimtes! Blackboxx staat garant voor de verlening van inspirerende ruimtes om te ondernemen en te innoveren. De onderlinge match was reeds snel af te leiden uit de slogans van beide bedrijven: 'Building better business' en 'We build your silence' gaan zowaar hand in hand! Het kon dan ook niet anders dan een geslaagd project opleveren!

De 'Bar Noir'-ruimte zorgt, met z'n zicht op het nijverheidsdok, voor de ideale setting om te netwerken. Vergezeld van de nodige ambiance én in combinatie met een hapje en een drankje. Een ruimte die capaciteit biedt aan 120 personen vraagt niets liever dan een aangenaam akoestisch klimaat, zodoende de beats, maar ook de gesprekken in het grootste comfort te ervaren! Aansluitend komt men terecht in de 'Event Hall', alwaar deze multifunctionele zaal dienst doet als ruimte voor presentaties, fotostudio, showroom etc. In dezelfde lijn werd ook deze ruimte onder, akoestische, handen genomen!

Het plafond in beide ruimtes leende zich perfect tot het plaatsen van de geluidsabsorberende polyesterwolpanelen. In hun zwarte kleur vullen deze panelen akoestisch perfect de ruimte in en vallen ze niet hard op ten opzichte van het bestaand zwarte plafond. Daarenboven zijn dit type panelen een ecologisch verantwoorde keuze, daar ze uit meer dan 60% uit gerecycleerde PET-materialen bestaan. Sober, prijs-technisch mega functioneel, zorgt Acoustic Projects voor de match made in business/silence!