Terug naar de referenties

FINIQ NV

Geluidsscherm warmtepomp

Warmtepompen, een energiezuinige en duurzame manier om uw woning of zwembad te verwarmen. Helaas vaak ook aanleiding gevend tot geluidsoverlast wanneer deze gepositioneerd staat op de perceelgrens met de buren. Acoustic Projects werd door een klant uit Veurne gecontacteerd om dit probleem op te lossen.

Aan de hand van de bestaande situatie werd een voorstel gedaan tot levering en plaatsing van een geluidsscherm, dewelke de directe geluiden naar de buren absorbeert én isoleert. Als basis zorgt een stevige, galva metaalstructuur voor de nodige stabiliteit.

Het scherm werd opgebouwd uit de 'Sound Wall Hipertec' sandwichpanelen. Met de steenwolvulling in de kern, zorgt deze voor dé beste isolatie- en absorptieprestaties binnen het productgamma! Daarenboven bestand tegen buitenklimaat en in het bezit van een verhoogde brandweerstand. De panelen zijn uit voorraad leverbaar bij onze partner 'Silent Materials', waardoor wij uw project binnen afzienbare tijd kunnen uitvoeren. Neem vandaag nog contact op via info@acousticprojects.be