Terug naar de referenties

Industries Michiel Vermandere

PETAC akoestische panelen bureauruimte

Industries Michiel Vermandere deed beroep op Acoustic Projects om hun nieuwe bureauruimte akoestisch te optimaliseren. Parallelle wanden, maar evenzeer vele harde materialen zoals beton- / steenwanden, glas en gepleisterd plafond in de ruimte bleken boosdoener te zijn van een vervelende nagalm. Enkel goed om de concentratie te verliezen en al zeker niet optimaal om gesprekken te voeren.

Na een korte analyse en het vertrouwen in een begeleidend ontwerp, werd enerzijds geopteerd om de PETAC geluidsabsorberende platen als plafondeilanden op te hangen. Deze zijn pendelend afgehangen en voorzien van extra spouwvulling om een uitmuntende geluidsabsorptie te garanderen.

Anderzijds werd, mede door positieve ervaring uit een voorgaand project, gekozen voor de PETAC ART wandpanelen. Eender welke print kan op het paneel aangebracht worden, zodoende een persoonlijke touch te geven aan de ruimte. In het geval van onze klant werd gekozen om de mooie herinneringen aan hun trouw in Italië te bedrukken op de panelen. De prachtige vergezichten zorgen voor de nodige rust, uiteraard gepaard gaande met de stilte van het akoestisch comfort...