Terug naar de referenties

Ingenium NV

PETAC akoestische workbooths met print

Ingenium nv, een ingenieursbureau te Brugge, adviseert, ontwerpt en optimaliseert de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van ambitieuze bouw- en renovatieprojecten in de meest uiteenlopende sectoren. Hiervoor zijn dagelijks vele tientallen ingenieurs aan het werk in een open landschapskantoor om iedere opdracht tot een goed einde te brengen.

Deze synergie vond men terug bij Acoustic Projects en zo brachten ook wij hun project opnieuw tot een mooi einde. In de nieuwe indeling van het landschapskantoor werden in de plannen 5 aparte werkspots voorzien, met als doel afgezonderd en in alle discretie videocalls te kunnen voeren. Hiervoor werden onder meer de bestaande kasten gebruikt om de indeling mogelijk te maken. Tussen de bovenkant van de kasten en het systeemplafond werden scheidingswanden opgebouwd, gevuld met hoogwaardig absorptiemateriaal.

Om het geheel vanaf de zichtzijde esthetisch mooi af te werken, werden de vlakken bekleed met de geluidsabsorberende PETAC panelen, dewelke voorzien werden van rustgevende prints. Met de keuze van de foto's waant men zich volledig in de rust en stilte die onze natuur te bieden heeft. Niet alleen het oor, maar ook het oog wil wat! "We zijn heel blij met het mooie resultaat en de professionele uitvoering van dit project", aldus CEO Nicolas Vyncke, Ingenium NV.