Terug naar de referenties

Blackboxx Brugge

PETAC geluidsabsorberende voorzetwand

Elke geslaagde vergadering begint met een goede sfeer binnen de vergaderruimte. Een optimaal akoestisch comfort in deze ruimtes draagt hier zeker en vast toe bij. Niet alleen fysiek, ook hedendaags via de vele video conference meetings, vraagt een vergaderruimte naar de beste spraakverstaanbaarheid. Niets zo vervelend als een echo die voortdurend doorheen de microfoon weerklinkt, veroorzaakt door de galm in de ruimte.

In dit opzicht richtte Blackboxx Brugge zich tot Acoustic Projects. In de grootste meeting room die zij ter beschikking stellen bleek de huidige akoestiek niet voldoende om zich optimaal te kunnen concentreren. De parallelle, kale wanden en glaspartijen gaven de geluidsgolven vrij spel om in deze ruimte te reflecteren. De lange, toenmalige, vrije wand bood opportuniteit om aangepakt te worden.

Om een zo efficiënt mogelijke absorptie te behalen, werd een akoestische voorzetwand aangeboden. Deze werd opgebouwd met behulp van een houten frame, waardoor een luchtspouw gecreëerd wordt dewelke op zijn beurt gevuld met isolatiemateriaal. De afwerking met de PETAC geluidsabsorberende plaat biedt het perfect akoestisch comfort, in combinatie met de streling voor het oog door de keuze in de zwarte kleur. Een echte 'eye- & earcatcher' bij Blackboxx te Brugge.