Terug naar de referenties

Tastoe Broodbar Roeselare

PETAC plafondpanelen + Acoustic Art wandpanelen

Broodbar Tastoe vond bij Acoustic Projects het vertrouwen om hun bistroruimte akoestisch om te toveren naar een hoger niveau! De bekende warme bakker en broodbar uit Roeselare levert dagelijks ovenvers brood en patisserie aan. Daarnaast bieden ze plaats in de bistroruimte voor het nuttigen van verse bereidingen. In het weekend kunnen mensen er terecht voor een heerlijk brunchbuffet. Hun klanten staan er voor hen op de eerste plaats.

In dit laatste opzicht was de samenwerking met Acoustic Projects snel geklonken. In de bistroruimte, bij volle bezetting, was het moeilijk om elkaar aan tafel te verstaan. Door het strakke interieur en de ruime glaspartijen had het geluid vrij spel om overal te reflecteren.

Acoustic Projects ging over tot de levering en plaatsing van enerzijds ronde PETAC geluidsabsorberende plafondpanelen. De cirkels geven een speelse toets aan het plafond. Door de pendelende afhanging biedt het zowaar het beeld alsof de panelen zweven. Anderzijds werd gebruik gemaakt van akoestische wandpanelen voorzien van prints. Naar ontwerp van de klant werden beelden aangeleverd en op het akoestisch topdoek geprint. Daarnaast werd het logo van Tastoe Roeselare voorzien op een PETAC wandpaneel in dezelfde vorm als hun visitekaartje.